Ga naar de inhoud

Gezocht:
toezichthouders zonder ervaring

Mede mogelijk gemaakt door VNO NCW en Talent Performance.

Toezichthouden: een mooie en verrijkende verantwoordelijkheid!

Het nieuwe toezichthouden gaat over de kunst van het verbinden van ervaring met nieuwe, frisse invloeden. Diversiteit voegt creativiteit en innovatie toe. Zijn de binnen- en buitenwereld van een organisatie nog verbonden? Daarvoor is een evenwichtiger vertegenwoordiging van de buitenwereld noodzakelijk.

Als beginnend toezichthouder leer je enorm veel in een toezichthoudende rol, ook voor je eigen bedrijfsvoering. Maatschappelijke betrokkenheid kan een motivatie zijn maar ook de kans een kijkje te nemen in de keuken van andere organisaties.


Op deze pagina staan vacatures voor traineeships binnen Raden van Toezicht en Toezichthoudende rollen waarvoor geen toezichthoudende ervaring vereist is.


Lid Raad van Toezicht: Cultuurlab Het Achterland

Het Achterland zoekt een enthousiast nieuw lid voor de Raad van Toezicht met hart voor jong talent in de regio Noordoost-Fryslân, een netwerk in de culturele sector en bij voorkeur een onderwijsachtergrond. Herken jij jezelf in dit profiel? We nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Het Achterland is hét cultuurlab voor jong talent in Noordoost-Fryslân. Kinderen en jongeren krijgen tijdens theaterlessen alle vrijheid om te experimenteren met creativiteit. Door op speelse wijze aan de slag te gaan met verschillende kunstvormen, ontdekken de deelnemers waar hun kracht ligt. Dit doen ze in een veilige leeromgeving onder begeleiding van een ervaren docent. Het Achterland richt zich op binnenschoolse en buitenschoolse cultuureducatie.

Lid Raad van Commissarissen

Voor Christelijke Woningstichting Patrimonium is Talent Performance op zoek naar een lid voor de Raad van Commissarissen met kennis van en ervaring met vastgoed en sociale woningbouw. Beschik jij over deze kennis en ervaring? Wil jij graag iets bijdragen aan de woningcorporatie in een toezichthoudende rol? Dan komen we graag met jou in contact! 

Trainee Raad van Toezicht

Heb jij toezichthoudende ambities? Wil je graag begeleid worden door een ervaren toezichthouder? Dan is het traineeship bij Biblionet Drenthe zeker iets voor jou! 

We zijn op zoek naar iemand die fris binnenkomt en daarmee op een andere manier kijkt. Iemand die soms vanuit een andere achtergrond nieuwe inzichten brengt en de Millennials begrijpt.